“Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde Arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de “War on Terror” ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr.

Post deed 20 jaar geleden verslag van 9/11: ‘Die dag kan je niet relativeren’

Het is vandaag 20 jaar geleden dat Al Qaeda met gekaapte vliegtuigen aanslagen pleegde op het World Trade Center in New York en het Pentagon nabij Washington. Een van de mensen die dit nieuws destijds in Nederland moest duiden was Amerikadeskundige Willem Post. Dat deed hij samen met historicus Maarten van Rossem. “We zaten drie dagen opgesloten in een donkere studio in Hilversum, waar al die vreselijke beelden binnenkwamen”, vertelt hij in WNL Op Zaterdag op NPO Radio 1.