”Zelfmoord, doodsoorzaak nr 1 bij jeugd”. Psychiater Bram Bakker in gesprek met auteur “Levenslast”

”Zelfmoord, doodsoorzaak nr 1 bij jeugd”. Psychiater Bram Bakker in gesprek met de auteur van “Levenslast”…

De ene gast is dubbel gevaccineerd, de andere gast gaat dat niet doen. De ene gast is psychiater, de andere gast studeert toegepaste psychologie. De ene gast maakt zich grote zorgen over de psychische gezondheid van jongeren, de andere gast was ooit zelf suïcidaal. We hebben het over respectivelijk psychiater Bram Bakker en auteur van het boek “levenslast”, comedian en filosoof Tommy Zwartjes. Laatstgenoemde kampte met de donkere kant van het leven en wil daar graag over praten bij programmamaker Flavio Pasquino waarbij hij boek “levenslust”, maar ook zijn persoonlijk verhaal uitvoerig toelicht. Zwartjes maakt zich grote zorgen over de toenemende psychische nood, depressie en zelfdodingen onder jongeren.

Bekijk hier de hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/levenslast