Danny Ghosen: ‘Dit zijn de jongens die cocaïne uit containers halen’

In het tv-programma ‘Danny’s wereld’ gaat presentator Danny Ghosen in gesprek met zogenoemde ‘uithalers’, de veelal jonge gasten die cocaïne uit de containers in de haven halen. Presentator Wilson Boldewijn ontvangt Danny in de studio.

Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Zij halen cocaïne uit de containers (1/2) | DANNY’S WERELD #9

In 2021 is een recordaantal kilo cocaïne in beslag genomen in de Rotterdamse haven. Bijna dagelijks worden er zogenaamde ‘uithalers’ opgepakt; jonge criminelen die drugs uit containers moeten halen. De opsporingsdiensten slaan alarm. Danny gaat in gesprek met de onder- en bovenwereld en ontdekt hoe ze elkaar tegenkomen bij de groeiende cocaïnesmokkel.

Danny spreekt met twee uithalers die regelmatig cocaïne uit containers halen. Zij hebben naar eigen zeggen al voor miljoenen euro’s aan drugs veiliggesteld.