“De cijfers zullen mensen gaan wakker schudden” zegt Belgische Professor Dr. Lieven Annemans…

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/lieven-a…

“De cijfers zullen mensen gaan wakker schudden” zegt Belgische Professor Dr. Lieven Annemans…

Gezondheid is meer dan de afwezigheid van ziekte. Dat is de boodschap die gezondheidseconoom Lieven Annemans wil uitdragen in het zesde en laatste portret van de serie Tegenwind. In dat opzicht ware de term ‘welzijnseconoom’ beter geweest, zo lezen we in het boek ‘Geluk vinden zonder het te zoeken’ dat professor Annemans schreef in de periode van de lockdown. De tweede lockdown waartegen hij zich in zijn functie van adviseur in de overheidsadviesraad Celeval (cel evaluatie) in het najaar van 2020 met hand en tand verzette. Evenwel zonder succes.