Geniale Caroline vd Plas fileert wanbeleid Hugo de Jonge en maakt partijkartel jaloers in peilingen

In dit uitstekende verhaal legt Caroline van der Plas op simpele wijze uit wat er allemaal mis is met het Coronabeleid. In voor normale burgers begrijpelijke taal vraagt ze zich af hoe het kan dat na 85% vaccinatiegraad (tenminste als je kinderen niet meetelt, anders kan dat percentage nooit kloppen) de cijfers net zo hard omhoogschieten als een jaar geleden. Werkt dat vaccin eigenlijk wel? Na de invoering van de QR-pas schoten de cijfers omhoog. Werkt het niet averechts?

De partijen uit het partijkartel worden inmiddels jaloers op het succes van mevr. van der Plas, zoals nu ineens duidelijk wordt in de interrupties van Paternotte, (D66) en de vertegenwoordigers van CDA en VVD. BBB in de peilingen stijgt van 1 naar 7 of 8 zetels. CDA keldert naar 5, na het wegjagen van Omtzigt (een verlies van 10 zetels) D66 staat op 7 zetels verlies. Alleen VVD blijft staan, doordat Rutte op sluwe wijze telkens andere mensen voor het wanbeleid weet laten op te draaien.

Wel openlijke steun krijgt Caroline van der Plas hier van Fleur Agema van de PVV.