Dagvaarding Gezondheidsraad – Show me the ‘Pandemie’! – Jeroen Pols – Maria-Louise Genet

Viruswaarheid Juridische Zaken d.d. 28 september 2021 (dagvaarding Gezondheidsraad deel 5/6 -> doelmatigheid en prioritering van de vaccinatie & herhaling deel 1 -> ernst en de omvang van de ziektelast)

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door. Deze keer eenmalig op woensdag omdat gisteren het kort geding inzake het opschorten van het coronapaspoort diende en dit ‘live’ gevolgd werd (Bart Maes & Elte Lentink versus De Staat). Voor degenen die deze zitting willen terugkijken, kan de volgende link gebruikt worden: https://m.youtube.com/watch?v=Px6LaoyCSpA. De uitspraak volgt uiterlijk volgende week woensdag (6 oktober 2021) om 10.00 uur.