BREAKING ”Het virus komt uit een lab!” blijkt uit de Project Veritas onthullingen…

Project veritas is een Amerikaans onderzoekjournalistiek platform, dat – zoals de naam al impliceert – de waarheid boven tafel wil krijgen. In de video die we voor jullie in het Nederlands hebben ondertiteld, zien jullie een verhoor van Antony Fauci door Senator Rand Paul waarin de doofpot affaire rondom “Gain of Function” research ten einde lijkt te komen. Gain of funcion is simpel gezegd, het gevaarlijker maken van virussen door te knippen en te plakken in een laboratorium en dat kan catastrofale gevolgen hebben als dat betreffende virus ontsnapt.

Complot

Er is al veel gespeculeerd over de Lab-Leak (laboratorium lek) hypothese waarbij beweerd werd dat Sars-Cov2 een – in een lab gefabriceerd – virus zou zijn, dat per ongeluk of met opzet uit het “Wuhan Lab of Virology” zou zijn vrij gekomen. Tot voor kort werd deze bewering een complot genoemd door o.a. viroloog Marion Koopmans die nauw betrokken bleek te zijn bij dit project bleek uit vrijgegeven email verkeer, maar nu militaire documenten van Darpa nadrukkelijk inmenging van de Amerikaanse overheid en – daar is ie weer – Anthony Fauci blootlegt wordt de lab-leak theorie een feit.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren