Brief aan de Parallelle Maatschappij

Het heeft even geduurd sinds mijn laatste brief. Ik was eerst overweldigd door jullie fantastische steun en aanmoediging nav mijn ‘Brief aan Femke’en daarna lag ik met griep op bed. Ik was een beetje bang om heel ziek te worden en geen plek op de IC toegewezen te krijgen. Tot ik me realiseerde dat ik niet meer tot die wereld behoor. Ik al diep en stevig met beide voeten in de parallelle sta. En daar had ik gewoon… een griepje! En terwijl ik in bed lekker lag na te denken -een luxe omdat ik mezelf al 10 jaar geen dag in bed gun – kwam ik er achter wat CORONA nu echt voor mij betekent. Toen ik lag te ijlen in al mijn heerlijkheid, kraakte ik de CODE.

Oh, en vanuit een wat neerslachtiger, maar realistisch perspectief gezien: Het is oorlog, mensen, please make it STOP.