Cyberaanvallen en nepnieuws: ‘Onze eigen regels zijn onze derde vijand’

Het belang van gruwelijke beelden van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne is groot om de emoties van daar te kunnen begrijpen. Volgens oud MIVD-Directeur Pieter Cobelens moeten we er alleen wel voorzichtig mee doen omdat er veel nep nieuws circuleert.

Russen demonstreren bij Haagse ambassade: ‘Poetin bedreigt nu de hele wereld’

In Nederland wordt er dit weekend op meerdere plekken gedemonstreerd tegen Poetin. Russen in Nederland demonstreren om 2 uur vanmiddag bij de ambassade in Den Haag. Onder hen zijn ook Russische activisten die al langer strijden tegen het regime van de Russische president, zoals Svetlana Pylaeva van Free Russia NL. “Hij bedreigt nu de hele wereld”, zegt ze in Goedemorgen Nederland op NPO 1.

Maak nu het verschil. Het telt. Word lid. Klik hier: http://www.steunwnl.tv