De grote corona- en vaccinatie-update! Met immunoloog prof. dr. Theo Schetters

De ene na de andere ‘versoepeling’ wordt doorgevoerd, maar tegelijkertijd blijft de deur op een kier om maatregelen toch weer in te kunnen voeren als er een ‘zorgwekkende’ variant opduikt. En miljoenen mensen zijn inmiddels gevaccineerd. Hoe staan we ervoor? Professor dr. Theo Schetters, immunoloog, brengt ons op de hoogte.

Vorig jaar sprak Theo Schetters ook al twee keer met programmamaker Flavio Pasquino. In januari 2021 bespraken zij de risico’s van het massaal inzetten van nauwelijks geteste mRNA-vaccins. Deze uitzending werd ruim een miljoen keer bekeken en bracht veel teweeg. In de vervolguitzending, die in februari 2021 werd uitgezonden, ging Schetters dieper in op de materie en behandelde hij kijkersvragen.

In deze uitzending geeft hij ons een update over de huidige stand van zaken.

Voor alle literatuurverwijzingen zie onderstaande pagina op de website van blckbx:

https://www.blckbx.tv/corona/de-grote-corona-en-vaccinatie-update-met-prof-dr-theo-schetters