Omtzigt haalt voormalig partijgenoot Hoekstra ongenadig hard onderuit

Hier begint de paniek uit te breken als Hoekstra meer en meer onder vuur komt te liggen van Klaver, Dassen en Omtzigt. Hier de beurt aan Omtzigt die het niet meer te pruimen vindt hoe Hoekstra met meel in de mond alles op de lange baan schuift.

Uit Debat over de toespraak van de Oekraïense president Zelensky 31 maart 2022

Wopke Hoekstra bazelt wat over de Taliban tegenover Caroline van der Plas

31 maart 2022 was niet de meest gelukkige dag uit de loopbaan van Wopke Hoekstra. Nadat hij tijdens het debat over Oekraïne al volledig was uitgekleed door Jesse Klaver, Pieter Omtzigt, van Dijk en zelfs Dassen, moest hij ook nog opdraven in een korter debat over Afghanistan, waar zijn voorgangster Sigrid Kaag zoveel steken had laten vallen dat ze moest aftreden.

Nu mag hij het opnemen tegenover Caroline van der Plas. Hoekstra lijkt wel een robot, zonder empathie.

Uit: Stand van zaken rondom de evacuatie in Afghanistan 31 maart 2022