Het woeste leven van John McAfee. De biografie is uit!

Van IT-genie, vrouwen, drugs en multimiljonair tot een vluchteling voor de CIA vanwege bitcoins, te veel kennis en systeemkritiek. John McAfee was al een legende bij zijn leven. Nadat hij in 2020 in een Spaanse cel zelfmoord pleegde (waaraan nog een raar luchtje hangt) blijft zijn erfenis springlevend.

De strijd die hij voerde tegen almachtige overheden en de rol van Big Tech is een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal en wordt met de dag relevanter. Mark Eglinton voerde talloze gesprekken met hem en zou zijn biografie-ghostwriter worden, Zijn zelfmoord veranderde dat compleet. Eglinton moest een ander boek maken. Dat werd De John McAfee-tapes. …

Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71