Getuigen van de Waarheid: wat er werkelijk gebeurde…

Zeventien getuigen van de harde waarheid spreken zich uit over wat zij meemaken in de zorg: de onmenselijkheid en schade van alle maatregelen, de overdreven maar alles verlammende angst en de talloze bijwerkingen van de vaccins, die steeds zichtbaarder worden.

Journaliste Elsa Mittmannsgruber deed een oproep aan artsen, verpleegkundigen, paramedici, therapeuten en iedereen die werkzaam is in de zorg. Honderden zorgprofessionals meldden zich bij haar met hun verhaal. De zorg is echter een sector die wordt gekenmerkt door tegenwerking en stigmatisering van iedereen die ook maar de kleinste kritische noot durft te uiten over het coronabeleid en de vaccins. Daarom willen de meesten van hen anoniem blijven. Maar deze zeventien dappere getuigen – uit Duitsland, Oostenrijk en Oost-Tirol – durven met naam en toenaam de noodklok te luiden: het gaat niet goed.

Kijk ook naar de indrukwekkende docu ‘In de Steek Gelaten – De COVID-vaccinatieslachtoffers’, die mensen aan het woord laat over het leed dat de vaccins bij hen heeft veroorzaakt:

https://www.blckbx.tv/corona/de-docu-die-het-daglicht-niet-kan-verdragen