Sigrid Kaag legt uit hoe Miljarden over de balk worden gegooid richting het buitenland. Geen debat…

Een debat hierover voeren heeft eigenlijk geen zin, zo legt Sigrid Kaag hier uit. Het gaat namelijk toch niet uitmaken. De komende jaren is ze de Minister van Financiën, en ze gaat vrolijk onder het IMF verder met Miljarden over de balk smijten richting het buitenland en als het in het binnenland is, vooral naar milieu.

De burger kan het verder maar uitzoeken, zolang hij de verhoogde belastingen die er aan staan te komen, maar betaalt. Als hij of zij dat niet meer kan, wordt de persoon onteigend, de eerste plannen liggen er al, om te beginnen bij de boeren, zodat al die kostbare grond goedkoop kan worden ingepikt. Zodat de staat nog meer geld kan binnenharken om elders via het IMF weer zinloos te verbranden.

Uit debat over IMF, 13 april 2022.