Yussuf moest op de vlucht voor IS | True Self #2 | NPO 3

Yussif (nu 18) is nog maar 12 jaar oud wanneer zijn ouders besluiten Irak te verlaten. Als christenen slaan zij op de vlucht voor IS. Met de boot vertrekken ze naar Griekenland vanuit Turkije. Eenmaal in Griekenland aangekomen wordt de weg naar een beter leven nog langer omdat Yussif ernstig ziek wordt. In True Self vertelt hij hoe hij met al deze tegenslagen is omgegaan en hoe het nu met hem gaat.

In True Self vertellen jongeren over een ingrijpende gebeurtenis of periode in hun leven. Hun testimonials komen met hulp van illustraties tot leven. Esra raakte verslaafd, Yussif moest op jonge leeftijd vluchten, Bo kampte met zware depressies en Angelina werd jarenlang heftig gepest. Ze vertellen hoe deze gebeurtenissen hun gevormd heeft en welke lessen ze daaruit hebben gehaald.

⭐ Abonneer op dit kanaal: https://www.npo3.nl/abonneer