Tickets concurrenten zullen heel duur worden bij failliet verklaren SLM, zegt De Haan – ABC online

De SLM zal de komende periode de regio route onderhouden met een Boeing 737-800 toestel. Op de mid-Atlantische route is de operatie abrupt stopgezet, omdat de rekeningen van brandstof en huur niet meer betaald konden worden.

Deze uitleg gaf SLM directeur Paul de Haan in het ABC radioprogramma ‘Welingelichte Kringen’. Het ligt in de bedoeling om de vluchten naar Amsterdam per 20 juli te hervatten.

Met het uitvallen van de vluchten van de SLM zijn de prijzen van de concurrenten enorm omhoog gegaan. De Haan wijst erop dat wij daarom voorzichtig moeten zijn met het roepen om het failliet verklaren van de SLM. Dit brengt met zich mee dat ons land onbereikbaar wordt of men zal heel duur moeten betalen voor een ticket.