blckcheck: Hebben boeren reden om Johan Remkes te wantrouwen?

Sinds de presentatie van het stikstofkaartje is de kloof tussen boeren en politiek groter dan ooit. Het kabinet schoof VVD-prominent Johan Remkes naar voren als bemiddelaar, maar daar hebben niet alle betrokkenen vertrouwen in.

Ondanks dat premier Mark Rutte wél een grenzeloos vertrouwen heeft in een goede afloop, zijn verschillende grote boerenorganisaties überhaupt niet van plan om het gesprek aan te gaan met Remkes. Maar waarom eigenlijk niet? Is er voor boeren reden om hem te wantrouwen? Wij zochten het uit.

Kijk ook naar blckbx today van woensdag 13 juli 2022, waarin de nieuwe rol van Remkes en de overwegingen van het kabinet om voor hem te kiezen, tegen het licht worden gehouden door redacteur David Boerstra, TV-coryfee Viola Holt en huisarts Felix van der Wissel.

Bekijk alle blckchecks van blckbx hier: https://www.blckbx.tv/blckcheck