De vonk in het kruidvat – Shohreh Feshtali, Alexander Walraven en Niek Rogger

Alexander Walraven en Niek Roggen zijn bestuursleden van het Nederlandse Teleartsen Genootschap. “Wij willen mensen beter maken en worden daarvoor gestraft.”

Alle artsen die bewezen, goed werkende, goedkope en veilige Corona behandelingen voorschrijven en daarbij afwijken van de dure en inefficiënte behandelprotocollen van de overheid worden zeer zwaar beboet. Inmiddels hebben artsen boetes gekregen voor meer dan 30.000 Euro. De boetes beginnen bij 5.000 Euro en bij herhaling worden deze verdubbelt. Uiteindelijk kan dit oplopen tot 150.000 Euro, waarna de arts zijn beroep niet meer mag uitoefenen. Inmiddels is ook (internationaal) gebleken dat de behandelingen van deze artsen zeer effectief, goedkoop en veilig tot een snellere genezing leiden met minder langdurige zorg. Deze snelgroeiende groep zorgprofessionals hebben onze steun hard nodig.

Dat bij de maatregelen van onze overheid niet de volksgezondheid centraal staat, maar politieke overwegingen, lijkt evident.

Voor de volledige aflevering, klik op de onderstaande link: https://cafeweltschmerz.nl/videos/de-…

Deel deze aflevering in jouw netwerk!