Inflatie Afgelopen Jaar 54.6% | Suriname Today

๐–๐ข๐ฅ๐ญ ๐ฎ ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐š๐š๐ง๐๐š๐œ๐ก๐ญ ๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฅ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐ , ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐จ๐ง๐ฌ ๐๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ž๐ซ๐ข๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐ข๐š ๐ฐ๐ก๐š๐ญ๐ฌ๐š๐ฉ๐ฉ ๐จ๐Ÿ ๐›๐ž๐ฅ ๐จ๐ฉ ๐ก๐ž๐ญ ๐ง๐ฎ๐ฆ๐ฆ๐ž๐ซ +๐Ÿ“๐Ÿ—๐Ÿ• ๐Ÿ–๐Ÿ“๐Ÿ—๐Ÿ‘๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s