‘WAT ALS’ | De Sap-centrifuge: Waanzinnige drogreden van MIT simpel uitgelegd

MIT-voorzitter Jolande Sap pleitte onlangs voor het opnemen van het coronatoegangsbewijs in de wet, ‘omdat in een heftiger fase sommige sectoren anders niet open kunnen blijven’. Waarom is dit een drogreden?

Het Maatschappelijk Impact Team (MIT) werd in augustus 2022 opgericht om tegenwicht te bieden aan de adviezen van het Outbreak Management Team (OMT), die vooral worden gegeven door ‘witte jassen’. Het MIT moet adviseren over de gevolgen voor de maatschappij van voorgestelde coronamaatregelen.

“Niets is echter minder waar,” stelt Stefan Noordhoek vast. “Het MIT levert bij monde van mevrouw Sap ongepast en totaal onbegrijpelijk ‘tegenwicht’.” Met een simpel, maar kraakhelder voorbeeld legt hij uit waarom de redenatie van Sap aannemelijk lijkt, maar niet correct is.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s