Willem Engel bij Mooie Mensen 28 januari 2023

Als ik naar Willem Engel kijk, zie ik iemand die zichzelf totaal onder controle heeft, terwijl er van alles om hem heen gebeurt. Ik vind het zo bewonderenswaardig dat hij zo rustig en beheerst blijft. Eerder hadden we een gesprek op 5 december 2020 (https://youtu.be/WwfnTdOwVtY) en daarin wilde ik ook al weten hoe hij dat doet, maar nu ben ik er toch weer wat beter achter gekomen. Hoe blijft Willem zichzelf en hoe blijft hij zo rustig? Hoe komt het dat hij zo snel de antwoorden weet?

Luister zelf naar deze nieuwste aflevering van Mooie Mensen met Willem Engel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s