Japan gaat samenwerking aan met vrouwenorganisaties in Suriname – ABC Online Nieuws

In het kader van de ‘Grant Assistance for Grassroots Human Security Projects’ (GGP) van Japan, is er een gezamenlijke ondertekening geweest met de vertegenwoordigers van de Stichting Wi Uma fu Sranan en de Nationale Vrouwenbeweging. Het betreft de projecten:‘The Project for Enhancing Nutritious Conditions of Children and Vulnerable People’ ingediend door de Stichting Wi Uma fu Sranan.

‘The Project for the Renovation of the Training Facility for Women’ werd ingediend door de Nationale Vrouwenbeweging. Tanya Lieuw A Sjoe van de stichting Wi Uma Fu Sranan en Eline Graanoogst van de Nationale Vrouwenbeweging zijn blij dat er op deze manier meer projecten uitgevoerd kunnen worden voor de Surinaamse vrouw. Voor de ondertekening zijn de niet-residerende Ambassadeur van Japan, Z.E. Yutaka Matsubara, en de tweede secretaris Katsuya Sato, afgereisd naar Suriname.

Ambassadeur Matsubara zegt dat dit onderdeel is van de Samenwerking tussen Japan en Suriname.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s