Brunswijk: ‘dit hebben we het volk niet beloofd’ – ABC Online Nieuws

Vicepresident Ronnie Brunswijk maakt zich zorgen over de economische ontwikkelingen in het land. Hij noemt daarbij de hoge koers, de prijsstijgingen in de winkel, de afschaffing van subsidies en het doorvoeren van verschillende maatregelen die het IMF eist. Het IMF zou meer rekening moeten houden met de burgers, vindt Brunswijk.

‘Alle inkomsten die de regering wil hebben, gaan ten kostte van de gemeenschap. Wij hebben het volk dit niet belooft’, zegt de vicepresident. Hij zegt dat de armsten in het land niet meer kunnen eten door het afschaffen van de verschillende subsidies.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s