Exitstrategie voor velen steeds reëler; Ab Flipse vertelt erover

Financieel expert Ab Flipse was woensdag 8 februari jl. te gast bij blckbx today. Hier gaf hij zijn visie op de huidige en komende mondiale (financiële) ontwikkelingen. Voor degenen die graag meer willen weten over het beschermen van vrijheid, veiligheid en vermogen heeft hij de online cursus ‘Survive Our System; hoe bescherm ik mijn geld’ ontwikkeld. Speciaal voor blckbx-kijkers hebben we een kortingscode hiervoor. Ga naar https://www.blckbx.tv/abflipse

Vorig jaar emigreerden 174.000 mensen uit Nederland. Dat zijn er 30.000 meer dan het jaar daarvoor. Op nieuwe mediakanalen wordt geregeld gesproken over een zogezegde exitstrategie. Maar wat wordt hier precies mee bedoeld en wat zijn de mogelijkheden? Financieel expert Ab Flipse begeleidt mensen in tijden van crises bij het veiligstellen van vrijheid, veiligheid en vermogen. Hij geeft vanavond duiding aan dit onderwerp.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s