Het digitale ‘Marshallplan’ van de EU – Christan Kromme

Met een budget van 300 miljard euro is ‘Global Gateway’ een van de meest omvangrijke en kostbare operaties van de Europese Unie tot nu toe. De EU wil hiermee over de rest van de wereld een gelijk speelveld creëren, door middel van infrastructuur, kennis en digitalisering van de EU. Het digitaliseringsaspect baart verschillende partijen nu zorgen, waaronder vanuit het Europees Parlement. Futurist Christian Kromme duikt voor ons in Global Gateway en staat stil bij de risico’s.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s