Etnel dient Jogi van repliek; ‘ik ben geen hielenlikker’ – ABC Online Nieuws

Parlementariër Mahinder Jogi was niet gediend van de felheid waarmee het NPS fractielid Patricia Etnel de gewijzigde begroting behandelde. Hij merkte op dat twee ministers van de NPS in de regering zitten en wilde weten wat hun positie is na het betoog van Etnel.

“We kunnen in de coalitie zitten of in oppositie. We moeten niet als het ons goed uitkomt parasiteren in coalitie en wanneer niet, dan afgeven op de president of vicepresident”, stelde Jogi .

Etnel diende Jogi van repliek en zei dat zij volksvertegenwoordiger is en dat zij haar stem zal laten horen voor de samenleving, ongeacht waar zij staat. “Ik ben geen hielenlikker. De NPS weet wat ze heeft aan Etnel en het volk weet ook wat ze heeft aan Etnel. Ik ben hier om het volk te vertegenwoordigen. Ik ben geen oker en ik slijm niet”, aldus Etnel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s