‘De orde moet zelf zijn vijand creëren’ | Gesprek met Mattias Desmet en Ad Verbrugge

Marlies Dekkers in gesprek met filosoof Ad Verbrugge en klinisch psycholoog Mattias Desmet over de controverse rond zijn laatste boek: De psychologie van totalitarisme. “De orde moet zelf zijn vijand creëren.”

Na zijn optreden in de Tucker Carlson Tonight show, stak er een storm van kritiek op rond het boek van professor Desmet. In deze aflevering gaat Mattias in op die kritiek, plaatst Ad de nodige kanttekeningen en wordt ingegaan op het gevaar van massavorming en fragmentatie. “Something is rotten in the state of Denmark.”

Onze website: https://denieuwewereld.tv/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s