Geplunderde ondernemers hebben het moeilijk – ABC Online Nieuws

President Chan Santokhi heeft vandaag een bezoek gebracht aan ondernemers in de binnenstad, die slachtoffer zijn geworden van de plunderingen afgelopen vrijdag. De ondernemers zijn aangehoord; de verliezen zijn enorm. Voor sommigen was het moeilijk om de tranen te bedwingen. Mede-eigenaar van Cheungs Sound and Vision, welke ook slachtoffer is geweest van de plunderingen, zegt dat zij het bedrijf heeft verlaten toen zij hoorde dat winkels geplunderd werden. Vanuit de veiligheid van haar woning heeft zij moeten toekijken hoe het bedrijf overhoop gehaald werd. Zij vraagt zich af hoe het bedrijf hierna door moet. Cheungs is al 30 jaar in de stad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s