Vernietigend rapport gepresenteerd over de belachelijk verlopen laatste kabinetsformatie

In lijn met de laatste kabinetsformatie, die als absoluut dieptepunt in de gehele democratische geschiedenis beschouwd kan worden, wegens: 1. duurde veel te lang 2. vorige regering ging ondanks allerlei mooie verkiezingspraatjes gewoon verder met dezelfde poppetjes in andere stoeltjes 3. affaire Omtzigt 4. lekken vertrouwelijke informatie door Ollongren, die vervolgens ook nog eens Minister van defensie werd, is deze presentatie gegeven met een achtergrondlicht die niet om aan te zien is, waarschijnlijk wegens interferentie, dus amateurisme op het hoogste niveau. Lees vooral wel het rapport en schrik en huiver over de slechte staat van onze democratie. Presentatie van 23 februari 2023, in de Tweede Kamer.

Waardeer je deze video(‘s)? Like deze video, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡ https://www.blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s