Ondernemer Brahim vermoedt voorbedachte rade bij plundering – ABC Online Nieuws

Michel Brahim, de eigenaar van schoenenwinkel Martha Mireille, is één van de ondernemers die slachtoffer is geworden van de brute plunderingen op 17 februari. Hij vermoedt dat er sprake is van voorbedachte rade, gelet op wat de camerabeelden hem tonen.

De plunderaars leken in gecoördineerd verband de voorbereiding en plundering te doen. Brahim zegt dat hij binnen een uur alles kwijt is, dat tientallen jaren geduurd heeft om op te bouwen. Hij vraagt zich af hoe verder in Suriname.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s