Heftige missers plastische chirurgie: ‘Angst om blind en verlamd te raken’ – SPRAAKMAKEND

Dat er steeds meer cosmetische ingrepen worden gedaan is algemeen bekend. Welke risico’s eraan kleven alleen vaak niet. Cosmetisch arts Tom Decates heeft daarom een spreekuur in het Erasmus MC waar hij veelal mislukte ingrepen probeert te herstellen. Wij namen daar een kijkje en spraken met gedupeerden in ‘Spraakmakend’.

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s