VVD opent aanval op links: ‘Pavlovreactie van PvdA/GroenLinks is belastingen omhoog’ | Big Five

Dit is een fragment uit BNR’s Five met presentator Diana Matroos. Te gast is Edith Schippers, VVD-lijsttrekker voor de Eerste Kamer. Er gesproken over de Provinciale Statenverkiezingen. De VVD opende frontaal de aanval op links in hun campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Heeft de regeringspartij inderdaad zo veel te vrezen voor een opkomst van het linkse blok? En zijn er geen andere issues die óók de aandacht verdienen? Meer horen? Check bnr.nl/bigfive voor de hele uitzending!

Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s