‘Er is oorlog bij de Russen onderling’

De oorlog tussen Oekraïne en Rusland is ruim een jaar bezig. Om Bachmoet wordt nog steeds hard gestreden. En juist nu komen de Russen met een voorstel om te onderhandelen. We bespreken de laatste ontwikkelingen met oud-commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif.

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s