De harde waarheid van de huizenmarkt – Pim van Rijswijk

Onderwaterhypotheken en mogelijkheden voor banken om je te verplichten tot een nieuw onderpand en zelfs om forse bedragen terug te betalen. De bijdrage van ondernemer Pim van Rijswijk in de uitzending van blckbx today op 27 januari, heeft bij onze kijkers veel vragen opgeleverd. Zo wordt er openlijk getwijfeld aan de ogenschijnlijke macht van de banken, maar is ook de vraag wat we er nu daadwerkelijk tegen kunnen doen. Pim is vandaag aanwezig voor opheldering.

Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s