NPS vraagt optreden regering in Tigrikwestie – ABC Online Nieuws

De Guyanese nieuwssite United News maakte onlangs bekend dat Guyana beheersdaden gepleegd heeft in het Surinaams Tigrigebied. NPS leider Gregory Rusland zegt dat de Guyanezen bezig zijn een case op te bouwen waarbij ze kunnen aantonen dat zij, de Guyanezen, beheersdaden uitvoeren in het gebied en daarom meer rechten zouden hebben. De NPS roept de regering op om deze zaak alert te volgen en het nodige te doen dat voor Suriname van belang is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s