Straat in Noord ineens één van de duurste straten van Amsterdam

Huizen met een vierkantemeterprijs van ruim 11.000 euro: je verwacht ze misschien in chiquere delen van Zuid, maar niet zo snel in Noord. Toch zijn er op de Buiksloterdijk meerdere woningen waar je zulke bedragen moet neerleggen. Buurtbewoners kijken er verrast van op: “Ik schaam me er wel voor.”

Dat blijkt uit de vandaag gepubliceerde Woningwaardekaart van de gemeente Amsterdam. “Daar sta ik wel raar van te kijken”, vertelt een vrouw. Een andere man kan de prijsstijging haast niet geloven. “Dat is echt schrikbarend hoog”, vertelt hij.

Abonneer hier op ons youtubekanaal:    / at5  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s