Personeel AZP zit met de handen in het haar – ABC Online Nieuws

De Algemene Bond van Personeel in dienst van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (ABPLAZ), heeft vandaag een persconferentie belegd om de problemen van het personeel en de zorg, aan te kaarten. Ook werd door vakbondsvoorzitter Lloyd Pool verslag gedaan van de de status van de rechtszaak, die het ziekenhuis heeft aangespannen tegen de bond.

Na de laatste acties werd de bond wederom voor de rechter gedaagd. Er zijn steeds afspraken gemaakt tussen partijen. Echter, een concreet resultaat blijft uit. Pool zegt dat het wegtrekken van personeel een groot probleem is. Ook de salariscorrecties en voorzieningen voor het personeel blijven uit.

De bond moet zich op 13 april 2023 wederom melden bij de rechter. Er zijn geen tussentijdse oplossingen voor het personeel. Zij zitten met de handen in het haar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s