Suriname vraagt Guyana opheldering over activiteiten ‘New River Area’ – ABC Online Nieuws

Onlangs heeft het Ministerie van Buitenlandse zaken via de Guyanese media kennis genomen van een illegaal Braziliaans kamp welke ontmanteld is door Guyana Defense Force. Deze inlichtingendienst geleide antimijn- operatie heeft in het New River Area plaatsgevonden

Minister Ramdin geeft uitleg over welke stappen reeds door de Surinaamse regering zijn ondernomen naar aanleiding van recente beheersdaden welke zijn uitgevoerd door de Guyanese regering in het gebied welke aan Suriname toebehoort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s