Brunswijk daagt coalitiepartner uit en gaat voor presidentschap in 2025 – ABC Online Nieuws

De ABOP/PL hebben gisteren een massameeting gehouden om in te gaan op de actuele situatie in het land. De massameeting viel samen met de verjaardag van vice-president en tevens ABOP voorzitter Ronnie Brunswijk. Brunswijk daagde alle politieke partijen en ook coalitie partner VHP om ook zo een massa op de been te brengen. Bij de verkiezingen van 2025 wil de ABOP de meeste zetels behalen zodat Brunswijk kan gaan voor het presidentschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s