Alternatieven voor het Stikstofbeleid. Ab Gietelink interviewt Prof. Johan Sanders.

Stikstof. De overheid stelt dat Nederland een groot stikstofprobleem heeft en dat halvering van de veestapel en het boerenbedrijf daarvoor de oplossing is. De boeren zijn in opstand gekomen en krijgen veel steun. Kan het stikstofprobleem niet beter opgelost worden met technische innovaties? Wat zijn de mogelijkheden van veevoer, stalvloeren en andere innovaties?

Prof. Johan Sanders is emeritus hoogleraar biobased economy aan de landbouwuniversiteit van Wageningen. Hij werkte bij Gist-Brocades en Avebe en kent de Agricultuur van binnenuit. Hij richtte met onder meer collega Han Lindeboom en Carla van Soesbergen de Stikstof Focusgroep op. Zij leggen alternatieven op tafel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s