De Lockdown Files | #98

Inmiddels is de onzin rondom de pandemie alweer een hele tijd achter ons, maar niet vergeten. Na Twitter komt nu de Telegraph met een nieuwe opzienbarende onthulling. In Engeland zijn Whatsapp gesprekken uitgelekt van de minister van Volksgezondheid die een interessante kijk geven in hoe de pandemie gebruikt en misbruikt is. Wat betekent deze nieuwe fase in de wereldwijde informatieoorlog? Krijgen we nu eindelijk gerechtigdheid?

📺 Volg Robert via: ▪️ https://twitter.com/ValentineRW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s