Engeland stelt volledig gesponserde scholarship te beschikking aan Suriname – ABC Online Nieuws

Engeland stelt via het Chevening Scholarship programma beurzen beschikbaar voor Surinamers. Alle kosten van de studie beurs worden bekostigd. Een voorwaarde om in aanmerking te komen is dat personen in het bezit zijn van een bachelor-diploma. Het gaat om beurzen voor masterstudies die op elke universiteit in Engeland gevolgd kunnen worden. Deputy Ambassador of the UK to Suriname Judy Kpogho, geeft uitleg en moedigt Surinamers aan om zich op te geven voor deze beurzen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s