Vicepresident Brunswijk: ‘ik zal mijn familie accommodoren binnen de mogelijkheden’ – ABC Online

Als reactie op het artikel van de VES dat vice-president Ronnie Brunswijk medeverantwoordelijk is voor het falend beleid van de regering, zegt Brunswijk dat onder zijn leiding beleid wordt uitgestippeld maar vanwege een tekort aan middelen projecten niet worden uitgevoerd. Ik ken mijn taak en ik voer die uit, aldus Brunswijk.

De VES heeft ook uitgehaald naar het ‘friends and family’ beleid van de vp. Brunswijk bevestigt dat hij zijn familie heeft geaccommodeerd bij het bekleden van functies. Hij stoort zich eraan dat men nu heel wat te zeggen heeft hierover terwijl de vorige president een heel leger ter beschikking stelde aan zijn zoon en de dochter had verschillende sleutel posities.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s