Nationale dialoog, vertragingstactiek vindt C-47 – ABC Online Nieuws

C-47 heeft vandaag een Assemblee van de Arbeid gehouden om in te gaan op verschillende actuele zaken. Een van de onderwerpen die is besproken is het uitblijven van concrete antwoorden vanuit de regering naar aanleiding van de door C-47 gestelde eisen.

Er was een brief gestuurd naar de regering om de noden van de samenleving wederom kenbaar te maken. De regering heeft toen een brief gestuurd naar C-47, maar zonder inhoudelijk in te gaan op de de eerste brief. C-47 voorzitter Robby Berenstein ziet de voorgesprekken met de president in het kader van nationale dialoog als een vertragingstactiek.

Berenstein zegt dat er geen reden is om deel te nemen aan de nationale dialoog, omdat de regering alle documenten heeft van de vakcentrale over de problemen en oplossingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s