GMO bacteria: “uncontrolled, global experiment” | Interview GMO-expert Jeffrey Smith

Melkachtige ingrediënten die op basis van genetische modificatie van bacteriën worden geproduceerd en in babyvoeding worden gebruikt. Het lijkt science-fiction, maar het is al realiteit. Bedrijven als FrieslandCampina, Nestlé en DSM werken ermee, zonder dat de consument het beseft, want onder EU-regels hoeven deze stoffen niet als gmo’s te worden gelabeld. “De introductie van gmo-bacteriën in ecosystemen is een ongecontroleerd, wereldwijd experiment”, waarschuwt de Amerikaanse activist, auteur en gmo-expert Jeffrey Smith in een interview met De Andere Krant.

Instagram: https://www.instagram.com/deanderekrant/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s