Levens stapt op als een tevreden mens en dankt leerkrachten voor hun inzet – ABC Online Nieuws

Minister Marie Levens is blij dat zij de ruimte heeft gehad om een vernieuwde opvatting van het Onderwijs, Wetenschap en Cultuur te kunnen doorvoeren in ons land. Op onderwijs gebied heeft zij ervoor gezorgd dat kinderen doorstromen op school de basisschool. Niet alle vernieuwingen zijn nog goed begrepen, maar zij vindt belangrijk dat kinderen op school blijven en niet afhaken wanneer zij zijn blijven zitten. Zij stapt op al een tevreden mens en dankte de leerkrachten die door alle moeilijke omstandigheden zich hebben blijven inzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s