meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


De financiële crisis van 2023

De grote 1 0 0 ! De 100ste aflevering! Geen sentimentele terugkijk aflevering, maar gewoon keihard door met alle chaos die er de afgelopen week weer de revue is gepasseerd. De financiële crisis verspreid zich naar Europa en het is wachten op de volgende banken die omvallen. Credit Suisse is de eerste, maar niet de laatste. We werken toe naar een dusdanige uitzichtloze situatie dat mensen zelf gaan vragen om de komst van een CBDC. We kunnen natuurlijk niet deze aflevering voorbij laten gaan zonder terug te blikken op de monsterzege van BBB en nog heel veel meer….

Join ons Telegram kanaal 👉 https://t.me/+QuA59fd5eCFkOGI0

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: