meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Verbod op TikTok: ‘Dat maakt de app verdacht’

Een dringende oproep van staatssecretaris van Digitalisering Alexandra van Huffelen. Alle rijksambtenaren worden verzocht de Chinese app TikTok van hun diensttelefoon te verwijderen, binnenkort wordt de app zelfs verboden op diensttelefoons. Techjournalist Raymon Mens weet alles van de zaak en hem valt op dat de app heel veel data verzamelt.

Bij De Telegraaf vind je het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Je krijgt alles te weten op het gebied van entertainment, misdaad, geld, verkeer en royalty. Ook delen wij de meest opmerkelijke video’s die je niet gemist moet hebben. Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate


Posted

in

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: