meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


Op stap met Ab Flipse: Een leven als klokkenluider?

Volgens financieel expert Ab Flipse staat het financiële systeem op instorten. Hij doet wat hij kan om mensen hiervoor te waarschuwen. Wat is zijn motivatie om te strijden voor rechtvaardigheid? Verslaggever Erwin Taams liep een dag met hem mee.

We zagen hem als financieel expert het afgelopen jaar in vrijwel elke online talkshow opduiken om ons bewust te maken van wat ons mogelijk te wachten staat ten gevolge van ons failliete geldstelsel en hoe we daar ons het best op voor kunnen bereiden. Ab Flipse beleefde op 21 juli vorig jaar zijn online doorbraak met een veelbesproken uitzending in zijn vaste rubriek op Omroep Flevoland. Veel mensen kennen hem echter al langer als één van de klokkenluiders van de woekerpolisaffaire, waar vier miljoen Nederlandse huishoudens door zijn gedupeerd.

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: