meneer Soemo

Een lange weg begint met de eerste stap… Nieuwsknipsels


LANDBOUWERS BOVEN-SURINAME ONTVANEN EQUIPMET

Kapitein Armand Bannafoo ontvangt bewijs coordinator equipment beheer. Landbouwers van het Boven-Surinamegebied hebben ter ondersteuning van hun agrarische activiteiten equipment ontvangen. Het gaat om agrariërs uit veertien dorpen gelegen tussen Pokigron en Lespansi 2 die van de landbouwmachines en ander materiaal gebruik zullen kunnen maken. De overhandiging heeft op woensdag 22 maart 2023 plaatsgevonden als onderdeel van het project ‘Capacity Building Bataliba en Boven-Suriname’. Dit project wordt uitgevoerd door Tropenbos Suriname en wordt gefinancierd door het Bureau Gemeenschapsprojecten dat valt onder het ministerie van Financiën en Planning.


Posted

in

Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: